Access Consciousness

WAAROM ACCESS CONSCIOUSNESS?

wet van aantrekking (law of attraction)

Hoe ik uiteindelijk bij Access Consciousness beland ben, weet ik niet meer. Ik weet wel dat ik op zoek was naar wat er nog meer mogelijk is. Hoe kan het anders?

Er zijn een massa boeken geschreven over hoe je in het leven kunt bereiken wat je wilt.

 • The Secret – Rhonda Byrne
 • boeken van Dr. Wayne W. Dyer
 • boeken van Eshter & Jerry Hicks
 • Three Magic Words – Uell S. Andersen
 • The Power of Awareness – Neville

Uiteindelijk komt alles ongeveer op hetzelfde neer: wet van aantrekking. Het belangrijkste aspect hierbij is dat je je ook moet voelen alsof hetgeen je wilt er al is…

spelbreker

De grootste spelbreker is echter het pakket aan overtuigingen waarmee je door het leven gaat. Veel overtuigingen heb je in de loop der jaren van je familie en omgeving overgenomen.

 • niks voor niks in het leven
 • geld stinkt
 • geld komt niet vanzelf
 • de baas heeft altijd gelijk

Je stelt een vraag aan het universum. Je beeldt je in dat je al hebt. Je roept het gevoel op dat je dan zult hebben. Vervolgens is er een stemmetje in je hoofd dat zegt: “flauwekul”. Je onderbewustzijn grijpt in en allerlei overtuigingen houden je tegen.

oplossingen

Hoe pak je dit dan aan?

 • coaching om overtuigingen te herschrijven
 • affirmaties
 • hypnose
 • Access Consciousness

Zelf heb ik voor Access Consciousness gekozen omwille van de enorme mogelijkheden en de eenvoud.

WAT IS ACCESS CONSIOUSNESS?

Access Consciousness biedt je de tools en de vragen om alles te creëren wat je wilt op een andere en eenvoudige manier. Het laat je toe om dingen te veranderen in je leven die je tot nu toe niet kon veranderen. Access laat je weten dat je weet en geeft je manieren om totaal bewust te worden. Zo kan je beginnen te functioneren als het bewuste wezen dat je werkelijk bent. 

When you’re willing to follow your knowing, and ask a question, it could be the one thing that unlocks your whole world! Are you ready for that? ― DR DAIN HEER

Deze levensveranderende technieken, tools en processen zijn ontworpen om je in staat te stellen het leven te creëren dat je wilt. Praktisch, dynamisch en pragmatisch geeft Access stap-voor-stap processen om bewuster te worden in het dagelijkse leven en de barrières te vernietigen die je niet toelaten om te ontvangen. Zo wordt het leven een avontuur van “Wat wil ik graag kiezen? Wat wil ik creëren? Hoeveel plezier kan ik hebben in het leven?”. (vertaling van de website)

Hieronder vind je een overzicht van een aantal lichaamsprocessen.

WAT IS ACCESS BARS®?

Het is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig en bestaat uit 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. (meer informatie)

access bars head chart

WAAROM JE BARS LATEN LOPEN?

Thuis houden we soms de grote lenteschoonmaak. Waarom zou je dan niet regelmatig grote kuis houden in je hoofd? Je bars laten lopen helpt je vastzittende gedachten, gevoelens en emoties los te laten. Zo ontstaat er rust en ruimte in je hoofd. Je bent dan weer in staat om out of the box te denken en andere mogelijkheden te zien.

Waarom is dit dan nodig?

Als klein kind ben je nog puur en authentiek. Je droomt en fantaseert erop los. Alles is mogelijk.

Via je opvoeding en de context waarin je opgroeit krijg je niet enkel waarden en normen mee, maar ook overtuigingen over werk, geld, relaties, …

niks voor niks in het leven / geld komt niet vanzelf / de baas heeft altijd gelijk

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van overtuigingen die je voor waar kunt aannemen. Hierdoor raak je steeds meer en meer beperkt. Je leeft inside the box. Dit maakt dat je oplossingen die buiten deze box liggen niet meer kunt zien.

The number one reason people fail in life is because they listen to their friends, family, and neighbors. — Napoleon Hill

Hoe zou het zijn als je alle overtuigingen die je beperken gewoon kunt loslaten? Zo kan je opnieuw dichter bij je eigen kern – je ware zelf – komen. Wat als alles mogelijk is – gewoon door je standpunten te veranderen? Zou je leven dan hetzelfde zijn?

Wanneer kies jij voor verandering?

VOORDELEN ACCESS BARS®

 • stilte en ruimte in je hoofd & lichaam
 • helpt om los te laten
 • groeien op vlak van bewustzijn
 • weten dat je weet

WERKWIJZE

Je ligt gewoon op je rug en ik raak 32 punten op je hoofd zacht aan. Hierdoor kan je overbodige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten opruimen. Vergelijk het gerust met het opkuisen van je computer waarbij je ongebruikte bestanden en programma’s verwijdert.

Door het loslaten van wat je niet meer dient, creëer je ruimte in je hoofd. Zo kan je met gemak nieuwe keuzes gaan maken.

Wat je voelt tijdens een sessie varieert van persoon tot persoon. Het kan zijn dat je helemaal niks voelt, maar ook dat je energie voelt stromen of tintelingen ervaart. Beiden zijn goed. Je zal je hoe dan ook rustig en ontspannen voelen. Net alsof je net een ontspannende massage hebt gehad.

IK WIL ACCESS BARS® LEREN

Heb je interesse gekregen en wil je er zelf mee aan de slag? Je kunt bij mij ook de klas volgen. Dan leer je in 1 dag zelf de bars en daarnaast krijg je nog een aantal tools om anders naar het leven te kijken.

Indien de data of de locatie niet passen voor jou, mag je gerust een voorstel doen. Je kan ook zelf gastheer of gastvrouw zijn.