Frequentietherapie

Voordelen

  • werkt met de natuurlijke flow van het lichaam
  • niet-invasief
  • geen bijwerkingen
  • geeft extra energie
  • verhoogt je vibratie
  • verbetert je stemming
  • ondersteunt fysiotherapie
  • nuttig diagnostisch hulpmiddel voor veel ziekten

Alles is energie en zo communiceert alles in universum via trillingen met elkaar. Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Allerlei factoren kunnen deze frequenties veranderen. Elke cel heeft een celmembraan. Wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, ontstaan er allerlei klachten. Als de spanning te fel vermindert, kunnen er zelfs tumoren ontstaan of kan de cel sterven. Via gericht frequenties toe te passen, kan de spanning in het celmembraan weer verhoogd worden.

Door het verhogen van de algemene vibratie van je lichaam, ga je je beter in je vel voelen en gaat alles gemakkelijker.

Het toestelletje dat ik gebruik is de Healy.

Healy

wat is de healy

De Healy is een klein toestelletje van zo’n 5×5 cm dat je bedient via een app op je smartphone. Die app bevat een hele reeks programma’s. Zo heb je programma’s om te detoxen, meer balans, pijnbestrijding en zo veel meer (hangt af van de versie die je hebt). Wanneer je een programma kiest, haalt je smartphone de nodige frequenties op en stuurt deze naar het apparaatje. Vervolgens kan je Healy het programma zelfstandig draaien. Door constant met je lichaam te communiceren, ontvang je enkel die frequenties die je op dat moment nodig hebt.

Er is ook een smartwatch en een Healy Resonance versie beschikbaar. Beiden zijn in staat om een analyse te maken. Zo krijg je advies over welke programma’s voor jou nu het beste zijn.

Het is advies is om maximum 3 programma’s op een dag te draaien.

eigen ervaring

Zelf gebruik ik mijn Healy vooral voor meer balans, om te ontspannen en stress los te laten. Onlangs stond ik op een beurs om Access Bars voor te stellen. Ik had toen de ene na de andere klant op mijn tafel zonder tijd om tussendoor even rust te nemen. Door te lang in dezelfde houding te zitten, had ik enorm pijn in mijn rug: 20 minuten Healy en het was een heel stuk beter.

Mijn echtgenote heeft al een aantal jaar last van ischias. Als de uitstraling naar haar been te hevig is, gaat ze ‘s avonds ook aan de Healy.

We vinden het enorm fijn dat het zo eenvoudig en snel kan werken. Waar je vroeger een pijnstiller zou nemen, neem je nu je Healy.

meer info

Op de website van Healy kan je meer informatie vinden.

Elke maandag en vrijdag is er een zoom presentatie over het product en de business. Iedere woensdagavond is er om 19h ook een webinar met meer informatie over frequenties, de toepassingsmogelijkheden en programma’s, alsook testimonials. De link is altijd dezelfde.

zelf aan de slag

Het fijne is dat de Healy voor iedereen bereikbaar is. De Healy is niet in winkels te koop, aangezien de verdeling enkel via netwerkmarketing (moderne mond-tot-mondreclame) verloopt. Als je kan ervaren wat de Healy voor je doet, ben je immers meteen overtuigd.

Contacteer me gerust voor meer informatie.

Healy ervaren

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de Healy ook voor jou kan betekenen?

Contacteer me gerust voor een gratis demonstratie.

Disclaimer

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.