Getuigenissen

getuigenissen

Tot voor kort had ik nog nooit gehoord van “Access bars”. Maarten neemt de tijd om vooraf een grondige uitleg te geven van het concept, met de hulp van een video gemaakt door de uitvinders van de techniek.
De rest van de dag bestaat uit meerdere sessies die de deelnemers aan elkaar geven, onder kundige begeleiding van Maarten.
Op voorwaarde dat de punten op het hoofd correct worden aangeraakt, voel je inderdaad direct het effect. Een aanrader!

Met hevige kiespijn ben ik terecht gekomen bij Maarten.
Hij heeft bij mij een Energetische Facelift toegepast en een klein deel Bars, een behandeling van ongeveer 50 minuten.
Liggend op een behandeltafel deed hij hele zachte aanrakingen, te beginnen bij mijn hals  tot mijn hoofd. Ook ” niet aanrakingen ” je voelt dat zijn handen boven je hoofd of gezicht zweven, zonder je daarom aan te raken.
Het voelde als heel aangenaam en bijzonder ontspannend. In het begin had ik zelfs zin om in slaap te vallen. Dat er wel degelijk ” dingen gebeuren in het lichaam ” merkte ik aan tics die ontstonden tijdens de behandeling met armen en benen, zonder dat je daar zelf nog controle over hebt. Bij mij verliet de stress via deze tics het lichaam.
Maar ik heb begrepen, via de uitleg van Maarten, dat dat voor iedere klant anders is, omdat ieder lichaam anders reageert.
De kiespijn voelde ik ook effectief langzaam verminderen, en later wegtrekken.
Toen de behandeling was afgelopen, was ik verschrikkelijk moe en had ter plekke kunnen slapen, wat bevestigt hoe ontspannen hij te werk gaat.
Een ervaring voor herhaling vatbaar !